top of page
Lapsi ja perhe-
kuvaus

50 € / kuvaustunti

6 € / digitaalinen kuva

Kilometrikorvaus Oulun ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin 

Jokaisen perheen tarina ansaitsee tulla ikuistetuksi juuri niin ihanana ja upeana , kuin se onkaan! Kuvissa saa näkyä aitoa tunnetta, hassuttelua, eloa ja liikettä.

Lapsi- tai perhekuvaus on oiva tapa taltioida lapsesi kasvun tai perheen yhteisiä hetkiä ikimuistoisiksi valokuviksi, joihin on ihana palata vuosienkin jälkeen. Kuvaus voisi olla esimerkiksi lapsesi syntymäpäiväkuvaus, äitienpäivä tai isänpäivä kuvaus tai sitten vain hauska tapa viettää yhdessä aikaa perheen kesken.

 

Kuvaus voidaan toteuttaa kaikkina vuodenaikoina. Perhekuvauksessa voidaan kuvata asiakkaan toiveiden mukaisesti perhe yhdessä, lapset yhdessä ja erikseen sekä halutessanne vanhemmat kahdestaan. 

Halutessanne, kuvia voidaan ottaa esim. kahdella asukokonaisuudella tai vaikka useammalla. Näin saatte monipuolisempia kuvia kuvaushetkestä.

Käytössänne on myös lainavaatevalikoima, josta voitte tiedustella lisää varauksen teon yhteydessä.

.

Perhejuhla-
kuvaus

50 € / kuvaustunti

6 € / digitaalinen kuva

Kilometrikorvaus (0.43€/km) Oulun ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin 

Perhejuhlakuvaus on juuri teitä varten, jos haluatte keskittyä itse juhlaan ja juhlimiseen, ja jättää kuvien taltioimisen jonkun toisen harteille. Juhlapäivänä voitte jättää huolen siitä kuka kuvaa ja mitä minulle, ja nauttia juhlasta yhdessä vieraiden kanssa.

Haluan olla ikuistamassa elämänne tärkeitä hetkiä, kuten syntymäpäiväjuhlia, ristiäisiä, valmistujaisia, rippijuhlia tai lakkiaisia, upeiksi kuviksi, joita on ihana muistella ja katsella jälkeenpäin.

Kuvaus toteutetaan asiakkaan kotona tai juhlatilassa.

Pidätän oikeudet hinnanmuutoksiin

Mikäli et löytänyt etsimääsi kuvauspakettia juuri sinun tarpeillesi tai tarvitset valokuvaajaa muuhun tilaisuuteen, olethan yhteydessä contact -lomakkeen kautta tai sähköpostitse !

bottom of page