top of page
Anchor 1

ABOUT Me

Valokuvaan pieniä ja suuria häitä ympäri vuoden aina aurinkoisista kesähäistä tunnelmallisiin talvihäihin. Valokuvausta olen harrastanut ja harjoitellut aktiivisesti pienestä pitäen. Jatkan ammattitaitoni kehittämistä edelleen. Myös videokuvaus on herättänyt mielenkiintoni viime vuosina.

Dokumentaarisen häävalokuvauksen avulla haluan ikuistaa päivänne ikimuistoiset hetket yhtenäiseksi kauniiksi tarinaksi. Vahvuuteni hääkuvaajana on visuaalinen silmä, olen hyvä lukemaan ihmisiä ja aistimaan tunnelmia. Tavoitteenani on ikuistaa ainutlaatuinen ja tärkeä päivänne niin, että lopputulos on mahdollisimman aito ja luonnollinen. Videokuvauksessa minua kiehtoo kauniiden ja sykähdyttävimpien hetkien koostaminen lyhytvideoksi, missä kuva ja ääni kulkevat saumattomasti yhteen, luoden kauniin ja vaikuttavan kokonaisuuden.

Kuvaan myös odotusajan- ja vastasyntyneen kuvauksia, lapsi- ja perhekuvauksia sekä perhejuhlia yhdessä mietityssä kauniissa miljöössä tai asiakkaan kotona. Valokuvaus voidaan toteuttaa myös yhdessä lemmikin kanssa.

Valokuvaajana olen lämmin, helposti lähestyttävä ja ystävällinen. Valokuvissa rakastan pieniä ja hiottuja yksityiskohtia, aitoja tunteita ja spontaaniutta. Tarvittaessa annan ohjeita kuvattaville, mutta usein yhdessäolo ja aito läsnäolo kuvaushetkessä riittää.

Suunnittelemalla yhdessä kuvaushetken etukäteen,  pystymme luomaan kuvaushetkestä mahdollisimman stressittömän ja mukavan sinulle.

Instagram-profiilistani voit tutustua lisää palveluihini. Jos kiinnostuit minusta sopivana valokuvaajana, olethan minuun yhteyttä contact-lomakkeen kautta tai sähköpostitse niin jutellaan lisää. 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page